Хей, хора!? Къде сте? Няма ли прогнози за тази вечер? Аз се позагубих малко, но поради технически причини надявам се отсъствията ще са извинени! Предстои ни един от най-важните двубой тази вечер! Трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНА Победа! Ама абсолютно необходима! От както изиграхме мача с Брюж, не съм доволен от показаното. Надявам се тази вечер да покажем на какво сме способни и да демонстрираме желанията които имаме да спечелим Лига Европа. Рано е да говорим за това, но Валенсия е клуб с амбиций и това трябва да даде отражение! Немците са корав съперник, но вярвам, че можем да ги отнесем както Манчестър Юнайтед Милан снощи! Прогнозирам победа с 4 на 1!!!
П.П. Съгласен съм с Мендиета! Все пак втория полусезон в лигата не виждам онзи гост "прилепите", на който се наслаждавахме в първата част от годината. Така че, задължителна домакинска победа!
П.П.2. И дано днес излезе с двама нападатели! Стига с това 4-5-1!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл