Обяснявах веднъж какви бяха правилата, та сега пак но с две думи! 15 срещи, като при 10 познати гоните евентуално печалба. 15-тата среща Ви интересува само в случайте когато имате 14 познати! Иначе не се включва в 10-те, дори и да сте познали знака. Задължително поне 1 двоен мач, по 0,50 цента колонката= 2 колонки = 1 евро залог!
За този тираж, ето и срещите:
1.GETAFE - SEVILLA - X 2. RECREATIVО - BARCELONA - X 3. VALLADOLID - R. MADRID - 1X 4. ALMERÍA - MALLORCA - 1 5. ATHLETIC CLUB - OSASUNA - X 6. AT. MADRID - DEPORTIVO - 1 7. ESPANYOL - NUMANCIA - X 8. BETIS - RACING - 2 9. VALENCIA - SPORTING - 1 10. CASTELLÓN - MURCIA - 1 11. GIMNÁSTIC - ZARAGOZA - 2 12. TENERIFE - R. SOCIEDAD - 1 13. ALICANTE - CÓRDOBA -1 14. ALBACETE - SALAMANCA - X
Играя комбинация от 7 двойни не пълно комбиниране с 16 колонки, което е около 10% от всички възможни със седем двойни пълно комбиниране /общо 128 колонки/.
Доста шантав тираж с някой изненади. Имам осем познати срещи, но не ми носят печалба, защото трябва да са поне 10! Тази седмица 10-сятките са по 11 евро и 20 цента, а 15-ските са 2 и са по - 1. 485. 593, 77 евро!!! Не губете кураж, има следващ тираж!
Преди малко минах покрай тотото и не се сдържах да вляза и да видя днешния тираж! Завъртях набързо едно фишче за 1 евро. 1 двоен - колонката е 0,50 евро цента. Един двоен е задължителен. Уточнявам, че след 10-тия познат (ако имам толкова) вече търся печалба. 15-тия ми се признава са познат и вообще ме интересува, ако съм познал 14-те (де тоз късмет)!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл