Не знам откъде да започна и по принцип това е лошо, защото съм от подробните! Ще бъда обаче съвсем кратък, защото всяка дума е излишна! Трябва действие!
Става въпрос за момче, мой приятел, с който се сприятелих по същите тези причини, поради които ви пиша сега и го измъчват 5 години! Правилно направихте асоциацията. Приятели сме от болницата. Само че аз се възтанових за отрицателно време "пред очите му" (негови думи, защото аз бях на смъртно легло, дори и с правилната диагноза, а за него останаха мъките), а той не (мои мисли, които ме измъчват толкова време вече)!
Моля ви само за едно, за внимание! С част от вас се познавам лично, с част не, но ни свързва една любов (към отбора), за това ви считам за близки и всякаква подкрепа, ще е добре дошла!
Пиша с идеята за минимална помощ! 1 лев или там колкото е минимума. Не повече. Кой с колкото може и по-възможност негови близки, приятели, познати. Това ще бъде оценено от един човек и защо питам аз, след като има начин да не се направи! 40 000 човека по 1 лев и финансовата страна на въпроса се превръща в нещо смешно и подигравателно. Говорим за човешки живот и като Ви казвам това не знам състоянието му в момента!
Спирам да пиша, защото се увлякох и ми става тъжно.
Ето и линк:
http://society.actualno.com/news_296930.html Ако някой има нещо да ме пита, нека ми пише.
Към David Villa (шефчето): Това не е спам и вероятно не е е на място тази тема в този форум, но аз съм преди всичко Човек! Единственото което търся е моментното Ви внимание и на вашите близки хора, част от които ще помогнат!
Благодаря Ви предварително!
Vincent Hana - Васил Х.Иванов